Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Cellular  >  La Prairie Cellular Mineral Body Exfoliator

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Mineral Body Exfoliator

In winkelwagen

Bestelnummer: 69752
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773026826
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
200 ml
Aantal
Normale prijs
€ 123.00
Onze prijs
92.25
Productinformatie
Deze zijdeachtige, transparante gel is samengesteld uit mineraalrijke edelsteenpoeders, rosa centifolia, smithsonietextract en het exclusieve cellulaire complex om uw hele lichaam glad te maken en te conditioneren. Minerale exfoliatie is tenslotte een opmerkelijk eenvoudige en effectieve manier om directe resultaten te zien. Cellular Mineral Body Exfoliator verfijnt de huid op milde wijze door het verwijderen van dode huidcellen die de teint dof maken, terwijl het zintuigen streelt met een rijk en zijdeachtig gevoel. De huid voelt zacht, zijdeachtig en soepel aan.
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.


Andere producten van deze merklijn :