Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Switzerland  >  La Prairie Anti Aging Foundation SPF 15 Shade 800

La Prairie Switzerland

La Prairie Anti Aging Foundation SPF 15 Shade 800

In winkelwagen

Bestelnummer: 59351
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Beperkt Voorradig
Barcode: 7611773150071
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 105.00
Onze prijs
82.95
Productinformatie

La Prairie Anti Aging Foundation SPF 15 Shade 800


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

De perfecte combinatie van kleur en verzorging geeft u niet alleen een egale teint, waardoor oneffenheden in textuur en teint worden gecamoufleerd, maar uw huid wordt ook verzorgd, verstevigd, gehydrateerd en tegen schadelijke UV-stralen beschermd.

Deze luxueuze luchtige, volledig dekkende foundation is in alle opzichten een perfect anti-aging product.


Applicatie

Goed schudden voor gebruik. Breng het product aan op uw gehydrateerde huid, breng het gelijkmatig aan van uw voorhoofd tot uw kaaklijn. Breng met een zachte spons aan als meer dekking nodig is.  
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.


Andere producten van deze merklijn :