Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Anti-Aging  >  La Prairie Anti-Aging Eye & Lip Contour Cream

La Prairie Switzerland

La Prairie Anti-Aging Eye & Lip Contour Cream

In winkelwagen

Bestelnummer: 66467
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773029308
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 189.00
Onze prijs
149.31
Productinformatie

Twee gevoelige zones. Eén luxe-oplossing.

Deze herstellende, snel reparerende reddingswerker corrigeert, perfectioneert en beschermt de huid rond uw ogen en lippen. Bovendien worden deze ouderdom onthullende zones gehydrateerd en gevoed.

De Voordelen:
Een snel werkende behandeling voor zowel lippen als ogen. De formule bevat onze exclusieve Cellular Complex.

Vertraagt oxidatieve schade om meer rimpels te voorkomen. Verkleint zwellingen en donkere kringen onder uw ogen en andere tekenen van stress en vermoeidheid door de vochtbalans te herstellen en te hydrateren.

De lipcontouren worden opgevuld en gehydrateerd. Lachrimpels worden verzacht.

Gebruik:
Breng in de ochtend en avond met uw vingertoppen aan op de huid rond en onder uw ogen, langs, tot en tussen uw wenkbrauwen.

Breng aan op de rimpels rond uw mond.

Gebruik de verkoelende applicator om het product aan te brengen.
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.