Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Bourse accessoires  >  La Bourse accessoires  >  La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF15 Amber Beige

La Bourse accessoires

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF15 Amber Beige

In winkelwagen

Bestelnummer: 3023785
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd Niet voorradig
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 7611773082235
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 227.00
Onze prijs
170.25
Productinformatie
La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF15 Amber Beige

Skin Caviar Concealer Foundation SPF15 van La Prairie is een deel luxe foundation (30ml), het andere deel een concealer (2ml) van professionele kwaliteit, nu verpakt in de iconische kaviaarblauwe kleur. Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 is alles wat u nodig heeft voor een egale, natuurlijke uitstraling in een prachtige flacon.

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 is een perfecte combinatie van kleur en verzorging en biedt direct een egale uitstraling zodra het aangebracht wordt op de huid. De luxueuze lichtgewicht formule, verrijkt met een nieuwe peptide voor verbeterde stevigheid en elasticiteit, zorgt voor een natuurlijk egale uitstraling en hydrateert de huid met een dauwachtig resultaat. In de dop zit een perfect bijpassende concealer van professionele kwaliteit. Het camoufleert donkere kringen onder de ogen en andere onvolkomenheden. Beide formules ondersteunen de versteviging van de huid door middel van het legendarische kaviaarextract en helpt de huid te beschermen tegen verouderende factoren. 
Andere producten van deze merklijn :