Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Jimmy Choo  >  Choo  >  Jimmy Choo Eau de Parfum Set

Jimmy Choo

Jimmy Choo Eau de Parfum Set

In winkelwagen

Bestelnummer: 3010793
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 3386460051835
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
60 ml
Aantal
Normale prijs
€ 75.00
Onze prijs
59.25
Productinformatie
Jimmy Choo Eau De Parfum 60 ml nu met GRATIS Bodylotion 100 ml

Jimmy Choo is een fruitig chypreparfum voor de hedendaagse vrouw. De schitterrende groene topnoten verzorgen de eerste explosie van verfrissing. In het hart verleidt de rijke en exotische tijgerorchidee en laat zij het parfum langzaamaan ontwikkelen. Sensuele basisnoten van toffee versmolten met Indonesische patchoeli zijn langdurig waarneembaar en laten een subtiele, sensuele herinnering achter op de huid.

Jimmy Choo heeft vrouwelijkheid, luxe en stijl weten te bottelen in een flacon! Dit eerste parfum roept glamour, zelfvertrouwen, verlangen en geraffineerde seksualiteit op, allemaal gevangen in een kostbare, facetgeslepen flacon, geïnspireerd door de rijkdom van Murano glas. Dit parfum is voor vrouwen met een gevoel voor mode en luxe.

Jimmy Choo is een sensueel, fruitig, chypre parfum met geurnoten van onder andere zoete Italiaanse sinaasappel en tijgerorchidee. De flacon is vormgegeven als een kostbare steen en de luxe verpakking is geïnspireerd op een paar Jimmy Choos van pythonleer.