Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Jean Paul Gaultier  >  Scandal  >  Jean Paul Gaultier Scandal by Night Eau de Parfum Intense

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier Scandal by Night Eau de Parfum Intense

In winkelwagen

Bestelnummer: 3022815
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8435415018456
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
80 ml
Aantal
Normale prijs
€ 120.20
Onze prijs
90.15
Productinformatie
Jean Paul Gaultier Scandal by Night Eau de Parfum Intense

Buitengewoon verleidelijk: Scandal By Night van Jean Paul Gaultier - uw perfecte metgezel voor een onvergetelijke nacht. Geïnspireerd door Pigalle, de spectaculaire feest hotspot in Parijs, nodigt deze Eau de Parfum u uit voor een met neonlicht gevuld spektakel van erotiek en verleiding. In het begin van deze extravagante damesgeur ontmoet een overdosis honing weelderige tuberoos. Samen activeren ze een sensuele geurexplosie, die zachtjes wordt gevangen in de middelste toon door verleidelijke tonkaboon en sandelhoutakkoorden. Ervaar een bedwelmend geuravontuur en word de koningin van de nacht!
Over Jean Paul Gaultier 
Jean Paul Gaultier ontwerpt zijn parfums als een tweede huid. Ze weerspiegelen zijn persoonlijkheid. De zinnelijke, sensuele en volle parfums laten een onvergetelijke indruk achter... Kokorico, "Le Male", "Classique", Ma Dame, Gaultier², Fragile, Fleur du Male: onweerstaanbare parfums met karakter. 
Andere producten van deze merklijn :