Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Jean Paul Gaultier  >  Scandal  >  Jean Paul Gaultier Scandal A Paris Eau de Toilette

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier Scandal A Paris Eau de Toilette

In winkelwagen

Bestelnummer: 3024625
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8435415022033
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
80 ml
Aantal
Normale prijs
€ 97.80
Onze prijs
73.35
Productinformatie
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris Eau de Toilette

Het gerucht doet de ronde dat Jean Paul Gaultier terug is met een nieuwe Scandal, Scandal A Paris Eau de Toilette. Een damesgeur, ver weg van het cliché, voor een krachtige, sensuele en sexy vrouw. Laat uzelf verleiden door de stralende en fruitige geur van Scandal A Paris en veroorzaak de gekste roddels.

Een honing jasmijn geur, net zoals een gerucht verspreidt Jean Paul Gaultier de nieuwe interpretatie van Scandal’s verslavende honing. Een lichtgevende Eau de Toilette, dankzij de stralende jasmijnbloemen en sappige peer krijgen we een bloemige en fruitige geur voor vrouwen.

Scandal A Paris blijft trouw aan de originele codes van Scandal Eau de Parfum, maar nu met een slanker silhouette. Deze nieuwe vorm geeft het een ultra-vrouwelijke en sensuele look. 
Over Jean Paul Gaultier 
Jean Paul Gaultier ontwerpt zijn parfums als een tweede huid. Ze weerspiegelen zijn persoonlijkheid. De zinnelijke, sensuele en volle parfums laten een onvergetelijke indruk achter... Kokorico, "Le Male", "Classique", Ma Dame, Gaultier², Fragile, Fleur du Male: onweerstaanbare parfums met karakter. 
Andere producten van deze merklijn :