Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Guerlain  >  Orchidee Imperiale  >  Guerlain Orchidee Imperiale Black Cream Refillable Porcelaine Jar

Guerlain

Guerlain Orchidee Imperiale Black Cream Refillable Porcelaine Jar

In winkelwagen

Bestelnummer: 3024062
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 3346470614352
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 1313.41
Onze prijs
985.06
Productinformatie
Guerlain Orchidee Imperiale Black Cream Refillable Porcelaine Jar

Na meer dan 15 jaar onderzoek, de Orchidarium en Guerlain onderzoek onthullen de Orchidée Impériale Black The Cream, Guerlain’s huidsverzorging meesterwerk. De uitzonderlijke kracht van de zwarte orchidee is ingekapseld in het hart. Oorspronkelijk uit Peru, deze zeldzame orchidee stijgt in levensduur door zich aan te passen aan de omgeving. Een echte talisman om de tijd te bestrijden/ The Black Orchid is het bron van de BlackimmuneTM technologie. Deze technologie heeft impact op 95% van de cellen betrokken bij het zelfverdedigingssysteem* van de huid. Bij elke aanbrenging wordt de huid meer bestendig. Continu beschermd, kan het zich concentreren op het revitaliseren van zichzelf om zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden. Rimpeltjes verminderen, de textuur van de huid is meer verfijnd en gezichtcontouren zijn zichtbaarder. De huid is steviger, soepeler en ongelooflijk stralend.

The Cream nestelt zich veilig in een juweelvormige porseleinen pot dat handgemaakt is door Maison Bernardaud. Dit prestigieuze familiebedrijf, gevestigd in Limoges sinds 1863, belichaamt Frans porseleinvakmanschap. The Cream-pot is hervulbaar, de ultieme uitdrukking van duurzame luxe.