Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Gucci  >  Bloom  >  Gucci eau de parfum intense Bloom

Gucci

Gucci eau de parfum intense Bloom

In winkelwagen

Bestelnummer: 3038847
Gratis verzending vanaf € 50,-
Levertijd 5 tot 10 werkdagen. Nu geen voorraad. Wordt speciaal besteld
Product status: Bestelbaar
Barcode: 3616304249693
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 89.00
Onze prijs
71.20
Productinformatie

Gucci eau de parfum intense Bloom

Deze Eau de Parfum ontwikkelt zich op natuurlijke wijze en drukt al zijn hypnotiserende vitaliteit uit, tegelijkertijd bloeiend met zijn drager.
Een nachtelijke betovering ontworpen om de magie van je wezen te doen ontwaken. Dit Gucci-parfum vat de creatieve kracht van vrouwen samen en onthult de meest verleidelijke melange uit de tuin van Gucci Bloom die ooit is gemaakt. Het haalt inspiratie uit en intensiveert de witte bloemenmix van Gucci Bloom met een extra vleugje sensualiteit, waardoor het een ideale geur is voor elke gelegenheid.
Gemaakt door meesterparfumeur Alberto Morillas, onthult deze diep bloemige en verslavende geur een goddelijk kielzog, verweven met een signatuur gebaseerd op jasmijnknop en tuberoosextract dat vorm krijgt in een essentie.
Een stralende topnoot van absolute oranjebloesem opent deze bezwering, terwijl het bloemige hart van sambac jasmijn en tuberoos zich ontvouwt, begeleid door nachtschade, een nachtelijke bloem die dit bedwelmende boeket versterkt. Verankerd in een basis van patchouli-essence en kristalmosakkoord, nodigt de essentie van dit Gucci-parfum uit tot diepe perceptie en vindt zijn weerklank in een sensuele geur, een uniek kielzog dat zeker veel complimenten zal opleveren. De kenmerkende vierkante flacon van deze Eau de Parfum voor dames is afgezet met goud en glanzend zwart, boordevol creatieve kracht en gedurfde helderheid. 

Merkinformatie

Opgericht in 1921 in Florence, Italië, een van 's werelds toonaangevende luxemerken.
Na de honderdste verjaardag van het huis gaat Gucci nog steeds verder met het herdefiniëren
van luxe, terwijl creativiteit, Italiaans vakmanschap en innovatie worden gevierd.