Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Giorgio Armani  >  Because it's you  >  Giorgio Armani In Love With You Eau de Parfum

Giorgio Armani

Giorgio Armani In Love With You Eau de Parfum

In winkelwagen

Bestelnummer: 3023631
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 3614272225664
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 81.90
Onze prijs
61.42
Productinformatie
Giorgio Armani In Love With You Eau de Parfum 

Ervaar Emporio Armani's floriëntaalse geur, In Love With You. Een uiterst vrouwelijke geur met noten van zwarte kers, jasmijn en vanille. Een gewaagde geur die de persoonlijkheid weerspiegelt van de hedendaagse jonge vrouw die zoekt naar een sensuele geur die haar diepste liefdesverhaal oplicht!

Aangespoord door het succes van de eerste twee seizoenen gevolgd door meer dan acht miljoen YouTube-gebruikers, geeft de webreeks van Emporio Armani “Together Stronger” in 2019 een nieuwe episode uit in een mediterraans Europees stedelijk landschap: “Together we are shooting stars”. Gecreëerd in de geest van dezelfde ijzersterke kracht van saamhorigheid, krijgt hetzelfde jonge koppel de hoofdrol, onweerstaanbaar verliefd, die elkaar dagelijks voor emotionele en fysieke uitdagingen stellen, die de grenzen van hun liefde opzoeken en haar sterker maken.

De strakke lijnen en essentiële vormen zijn het signatuur van Emporio Armani. De eenvoud creëert een diepe sensualiteit, de afgeronde vormen en rondingen herinneren aan vrouwenheupen, om zo een compact kunstwerk te onthullen.

De ronde, metalen dop legt de link tussen de vrouwelijke en de mannelijke flacon en versterkt de elegantie van het paar. Daar onder komen dubbele ringen samen en haken in elkaar als verstrengelde lichamen, een symbool van verbondenheid en onvoorwaardelijke liefde.

#TogetherStronger