Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Giorgio Armani  >  Acqua di Gioia  >  Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum

Giorgio Armani

Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum

In winkelwagen

Bestelnummer: 60903
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3605521172587
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 80.57
Onze prijs
63.65
Productinformatie

Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum 50 ml


Giorgio Armani is één van de bekendste en meest succesvolle Italiaanse modeontwerpers. Hij studeerde medicijnen, maar verruilde deze studie voor fotografie. Hij werkte naast zijn studie als etaleur bij een groot warenhuis in Milaan. In 1970 startte Giorgio zijn eigen bedrijf. Hij ontwerpt tijdloze, elegante mode. Zijn assortiment bestaat uit kleding, cosmetica, parfums, juwelen, horloges en zonnebrillen.

Acqua di Gioia is een exclusieve infusie van net geplukte bloemen. Het parfum biedt een nieuwe ervaring van de natuurlijke en stralende vrouwelijkheid.
Deze frisse, verfijnde en tedere interpretatie van Acqua di Gioia kan omschreven worden als kostbaar, transparant en delicaat. De top noten grapefruit, ylang-ylang en cederhout. De middelnoot van mandarijn, jasmijn water en een bruine suiker.
Ten slotte de basisnoten een hartstochtelijk heldere primofiore citroen, een fluistering van jasmijn akkoord en een vleugje zachte muskus. De delicate balans en harmonie van aantekeningen is zowel heerlijk en goddelijk.