Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Estee Lauder  >  Ogen  >  YSL VOL EFF FX CILS MASCARA DEMAQUILLANT CRAYON

Estee Lauder

YSL VOL EFF FX CILS MASCARA DEMAQUILLANT CRAYON

In winkelwagen

Bestelnummer: 3007157
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3614270449994
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 35.05
Onze prijs
28.04
Productinformatie
De absolute schoonheidsessentials om intensiteit aan uw blik te geven. Deze mascaraset bevat een de mascara Volume Effet Faux Cils n°1, gratis een mini Dessin du Regard waterproof en een make-up remover Bi-phase Top Secrets Pro Remover (8 ml).

Mascara Volume Effet Faux Cils
Weelderige wimpers worden werkelijkheid. Met YSL Mascara Volume Effet Faux Cils, hoeven fans van valse wimpers niet langer valse wimpers te dragen! Nu is er eindelijk een perfecte en natuurlijke vervanger. Het geheim van deze Yves Saint Laurent Mascara is het borsteltje dat speciaal is ontworpen om de prestaties van de formule te verbeteren. Uw ogen zien er intens en glamoureus uit.

Dessin du Regard waterproof
Dessin Du Regard is een buitengewoon oogpotlood dat een stijlvolle, longlasting look creëert in een oogwenk. Dit oogpotlood is geformuleerd met geconcentreerd pigment en maakt lijntjes die er de hele dag uitzien alsof ze net zijn aangebracht. Dankzij jojoba olie glijdt het YSL potlood over uw ooglid voor een gemakkelijke en precieze applicatie, terwijl een speciaal kleur fixerend bestanddeel ervoor zorgt dat de kleur uur na uur intens blijft. Het blending penseeltje aan het andere uiteinde geeft u de mogelijkheid om smoky eyes the creëren. 
Over Estée Lauder
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd."The Most Beautiful Face in the World?
It's Yours" 
HET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 
Andere producten van deze merklijn :