Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Estee Lauder  >  Huidverzorging  >  Estee Lauder Perfectly Clean Multiaction Foam Cleanser/Purifying Masker

Estee Lauder

Estee Lauder Perfectly Clean Multiaction Foam Cleanser/Purifying Masker


Bestelnummer: 65632
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 27131987840
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
150 ml
Aantal
Normale prijs
€ 35.00
Onze prijs
26.25
Productinformatie

Estee Lauder perfectly clean 
multi action foam cleanser purifying mask


Verzorg uw huid met dit verfrissende schuim dat zorgt voor een zachte maar diepgaande reiniging.
De crèmeachtige formule vormt snel een rijk schuimende reiniger die geschikt is voor alle huidtypes
en ideaal voor de normale/gecombineerde huid.
Vormt snel een rijk schuim en maakt de huid zacht en comfortabel schoon.
Reinigt tot diep in de poriën, verwijdert onzuiverheden
en maakt de huid minder dof, zonder haar te beschadigen of uit te drogen.

Gebruik:
Als uw dagelijkse cleanser, kunt u dit masker zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken.
Zachtjes inmasseren op een vochtige huid en daarna afspoelen.

Als zuiverend masker, kunt u het twee keer per week gebruiken of wanneer nodig.
Inmasseren op de droge huid, 3 minuten laten intrekken en daarna afspoelen.
Vermijd het gebied rondom de ogen.

Over Estée Lauder
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd."The Most Beautiful Face in the World?
It's Yours" 
HET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers.