Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Estee Lauder  >  Huidverzorging  >  LAUDER NIGHTWEAR NIGHT CREME

Estee Lauder

LAUDER NIGHTWEAR NIGHT CREME

In winkelwagen

Bestelnummer: 3011774
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 887167142534
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 67.00
Onze prijs
52.93
Productinformatie
De Estee Lauder NightWear Plus Anti-Oxiddant Night Detox Creme helpt de huid te ontgiftigen van zichtbare schade die de huid overdag heeft opgelopen.

Voordelen

· De NightWear Plus nachtcreme verdedigt de tekenen van vroegtijdige huidveroudering.
· Bevat het gepatenteerde Super Anti-Oxidant Complex van de Estee Lauder DayWear lijn waarmee de huid diep en langdurig wordt gehydrateerd.
· Helpt irritaties die pieken in de nacht te minimaliseren.
· Glucosamine verwijdert op milde wijze dode huidcellen, en koffiezaadolie- en mandarijnschilextract geven de natuurlijke antioxiderende     eigenschappen van de huid een boost.
· Werkt verfrissend. Pept de vermoeide huid op en laat haar zacht en zuiver aanvoelen en er stralend uitzien.
· NightWear Plus heeft net als DayWear de kenmerkende frisse geur van komkommer.
· Ontgiftig s' nachts met NightWear en Verdedig overdag met DayWear van Estee Lauder.

Gebruik:
Dagelijks voor het slapen gaan aanbrengen op een gereinigde huid. Eventueel na uw serum.
Over Estée Lauder
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd."The Most Beautiful Face in the World?
It's Yours" 
HET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 
Andere producten van deze merklijn :