Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Estee Lauder  >  Huidverzorging  >  Estee Lauder Crescent White Full Cycle Brightening BB Creme en Brightening Balm SPF 50

Estee Lauder

Estee Lauder Crescent White Full Cycle Brightening BB Creme en Brightening Balm SPF 50

In winkelwagen

Bestelnummer: 3019646
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 887167258754
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 58.00
Onze prijs
45.82
Productinformatie
Estee Lauder Crescent White Full Cycle Brightening BB Creme en Brightening Balm SPF 50 30ml

Beschermt, perfectioneert en highlight - allemaal in één.
Deze lichte BB-crème zorgt voor een egalere teint en minimaliseert donkere vlekken en onregelmatigheden. De huid ziet er weer fris uit en voelt comfortabel aan.

De hoge beschermingsfactor, SPF 50, beschermt de huid om toekomstige schade te voorkomen.

De Brightening Balm in de dop zorgt voor een oplichtend effect. Breng het aan waar u maar wat gloed kunt gebruiken.

The Crescent White Full Cycle Brightening collectie: beschermt tegen schadelijke invloeden overdag en versterkt de herstellende kracht van de nacht. Natuurlijk verkregen plantaardige ingrediënten werken samen met de dagelijkse cyclus van uw huid om pigmentvlekken te herstellen en te voorkomen.

Dag na dag ziet de huid er egaler, helderder en meer doorschijnend uit.

GEBRUIKSAANWIJZING
Breng de BB-crème aan over het hele gezicht als laatste stap in uw dagelijkse Crescent White-routine.

Breng de Brightening Balm (in de sop) naar wens aan. 
Over Estée Lauder
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd."The Most Beautiful Face in the World?
It's Yours" 
HET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers. 
Andere producten van deze merklijn :