Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Estee Lauder  >  Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Thermal Ritual Massage Mask

Estee Lauder

Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Thermal Ritual Massage Mask

In winkelwagen

Bestelnummer: 3019634
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 887167270657
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 405.00
Onze prijs
303.75
Productinformatie
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Thermal Ritual 50ml

Voel de aangename warmte. Zie hoe uw huid weer gaat stralen. Re-Nutriv geeft u nu een heerlijke „hotstone” spa om thuis in alle rust van te genieten.
Onze exclusieve, masserende Warming Stone verwarmt dit ultra rijke crème masker tot een zijdezachte, met olie verrijkte sluier over uw gezicht, waar het meteen door wordt opgenomen. Het masker streelt en voedt alle contouren van uw gezicht, met de energie van het geconcentreerde extract van zwarte diamant-truffel en geavanceerde, hydraterende en verstevigende ingrediënten.

Uw huid voelt steviger en soepeler. Hij zier er voller, vitaler en adembenemend jonger uit.

Verrijkt met zwarte diamant-truffel, één van de meest zeldzame schatten van de natuur. In een geheim proces getransformeerd in een puur, kostbaar extract. Dit duurt zeker 10.000 uur. Daarmee krijgt uw huid een krachtige energie-injectie.

GEBRUIKSAANWIJZING
Verwen uzelf elke avond met deze behandeling. Verwarm de keramische steen gedurende een minuut in een kom met warm kraanwater.

Terwijl de steen warm wordt, gebruikt u de gouden lepel om de gewenste hoeveelheid van het massagemasker uit de pot te scheppen. Breng met uw vingers een dunne laag aan op de schone huid, vermijd daarbij het gebied rondom de ogen.

Haal de Warming Stone uit de kom en voel of hij goed warm, maar wel aangenaam is en dep hem droog. Houd de steen vast aan de randen, zodat het plat op uw gezicht ligt, verwarm de masker crème zodat het smelt en in de huid gemasseerd kan worden:

1 Kin en wangen. Masseer met de steen in kleine, draaibewegingen van de kin, langs de kaak, naar de onderkant van het oor. Masseer daarna van de zijkant van de neus, over de wang, naar de slaap. Herhaal dit aan de andere kant van het gezicht.

2 Slaap. Glijd met de steen langs het jukbeen naar de slapen en naar buiten. Herhaal dit aan de andere kant van het gezicht.

3 Vormgevende strijking. Beweeg de steen in kleine cirkeltjes tussen te wenkbrauwen en naar het midden van het voorhoofd, ga dan door in één vormgevende beweging, glijd boven langs de wenkbrauw, naar beneden langs het gezicht en de nek tot het sleutelbeen. Herhaal dit aan de andere kant van het gezicht.

Gebruik tenslotte de vingertoppen om eventueel overgebleven maskercrème in de huid te masseren. Maak de Warming Stone schoon en droog met milde zeep en water. 
Over Estée Lauder
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd."The Most Beautiful Face in the World?
It's Yours" 
HET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers.