Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Estee Lauder  >  Enlighten  >  Estée Lauder Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum

Estee Lauder

Estée Lauder Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum

In winkelwagen

Bestelnummer: 3004612
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Beperkt Voorradig
Barcode: 887167080607
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 82.00
Onze prijs
61.50
Productinformatie

Enlighten Serum Enlighten Dark Spot Correcting  Nacht Serum van Estee Lauder.

De zijdezachte en luchtige formule bevat de meest geavanceerde huidcorrigerende en verhelderende ingrediënten van Estée Lauder om de huid te verhelderen, te verfijnen en huidverkleuringen te corrigeren:

• Een dynamisch duo van ingrediënten die vlekken en irritaties tegengaan – de krachtige melange van een uiterst doeltreffend ingrediënt dat vlekken tegengaat (Dimethoxytolyl Propylresorcinol) en
een exclusief ingrediënt dat irritaties bestrijdt (Resveratrol Ferulate) werkt in de diepste lagen van de opperhuid om donkere vlekken te helpen voorkomen. De krachtige gecombineerde werking van deze twee ingrediënten versterkt het natuurlijke vermogen van de huid om ‘s nachts de vorming van zichtbare vlekken en verkleuringen tegen te gaan.

• Extract van pruimenbloesems – Net onder het huidoppervlak helpt het NIEUWE
pruimenbloesemsextract
- een natuurlijk en mild verhelderend ingrediënt - te voorkomen dat het
overtollige pigment dat geproduceerd
werd, zichtbaar wordt.

• Biomimetisch enzym – aan het huidoppervlak pakt dit natuurlijke enzym de zichtbare donkere vlekken aan en helpt ze af te breken zodat ze minder zichtbaar
worden.
Extra informatie
Gebruiksaanwijzing van Enlighten Serum

Breng ’s avonds eerst het Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum aan op de gereinigde huid en daarna
de Enlighten Even Skintone Correcting Creme. ’s Ochtends breng je het Enlighten Dark Spot Correcting
Night Serum aan gevolgd door de Enlighten Even Effect Skintone Corrector SPF 30, die je alleen kunt dragen
of kunt bedekken met foundation. Wil je je huid nog extra hydrateren, breng dan de Enlighten Even Skintone
Correcting Creme aan onder de EE Creme. 
Over Estée Lauder
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd."The Most Beautiful Face in the World?
It's Yours" 
HET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers.