Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Estee Lauder  >  Revitalizing Supreme  >  Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost

Estee Lauder

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost

In winkelwagen

Bestelnummer: 116464
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 887167069367
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 82.00
Onze prijs
64.78
Productinformatie
De Nieuwe Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost met meervoudige werking geeft de huid dé ultieme energieboost.

Het masker bevat een krachtig energiecomplex en bestrijdt de zichtbare tekenen van vermoeidheid, zodat de huid er onmiddellijk stralender en energieker uitziet.

Dermatologisch en oftalmologisch getest, Niet-acnegeen en geschikt voor alle huidtypen.

Deze formule – de nieuwste aanvulling op de Revitalizing Supreme Global Anti-Aging collectie van Estée Lauder – geeft de huid meteen wat het nodig heeft. Het masker bevat de IntuiGenTM-technologie. Deze “slimme” technologie helpt de huid om een “hoofdschakelaar” aan te zetten die verscheidene antiverouderingsfuncties binnen in de huid activeert. Na verloop van tijd ziet de huid er steviger en jeugdiger uit en vertoont ze minder lijntjes.

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Mask Boost hult de huid ook in sensuele zachtheid. Het voedende masker zorgt voor een onmiddelijke en diepgaande hydratatie, met als resultaat een aangenaam gevoel. Rimpels en fijne lijntjes vervagen en de huid ziet er na verloop van tijd steviger en jeugdiger uit.

Gebruiksadvies:
1. ) Breng het masker royaal aan op een gereinigd gezicht en hals voor een optimaal resultaat. Vermijd de oogzone.
2. ) Verwijder het na 5 minuten voorzichtig met een tissue.
3. ) Gebruik het masker drie keer per week.
Over Estée Lauder
In 1946 richtte Estée Lauder haar bedrijfje op gewapend met 4 producten en gesteund door haar muurvaste overtuiging dat elke vrouw mooi kan zijn. Meer dan 60 jaar later heeft die visie het gezicht van de schoonheidsindustrie letterlijk veranderd."The Most Beautiful Face in the World?
It's Yours" 
HET BEGIN
Estée Lauder werd geboren als Esther Mentzer in Corona, Queens en opgevoed door haar Hongaarse moeder Rose en haar Tjechische vader Max. Estée was een variatie op haar koosnaam Esty. Als klein meisje droomde Estée Lauder al van een carrière in de schoonheidsindustrie en ze werd daarbij gesteund door haar oom, de chemicus John Schotz. Ze startte haar bedrijf met de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels.


THE POWER OF TOUCH
De belangrijkste nalatenschap van Mrs. Lauder is wellicht haar overtuiging dat je een klant moet aanraken om iets te kunnen verkopen. Ze spendeerde een groot deel van haar tijd aan het adviseren van klanten en het opleiden van Beauty Advisors."Ik ben niet zover gekomen door het te wensen of te hopen, maar door ervoor te werken," zei ze vaak tegen haar verkoopsteam.


EEN GROOT LEIDER
Mrs. Lauder's leiderschap inspireerde duizenden mensen. Ze werd vele malen gelauwerd, ondermeer met de 'Presidential Medal of Freedom' in de Verenigde Staten en de 'Légion d'Honneur' in Frankrijk. Het gelukkigst was Mrs. Lauder echter wanneer ze persoonlijk advies kon geven aan vrouwen tijdens haar bezoeken aan de parfumeriewinkels. Eén van haar favoriete uitspraken was "Telefoneer, telegrafeer en vertel het door aan andere vrouwen", omdat ze wist dat, eens een vrouw een product van Estée Lauder gebruikt had, ze er weg van zou zijn en het met haar vriendinnen zou delen.


TOEGANKELIJKE SCHOONHEID
Toen de firma begon te adverteren, stond Mrs. Lauder erop dat de beelden zowel inspirerende als toegankelijke schoonheid portretteerden. Door de jaren heen hebben supermodellen Karen Graham, Willow Bay, Paulina Porizkova, Liya Kebede en momenteel Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Hillary Rhoda en Gwyneth Paltrow de Estée Lauder brand vertegenwoordigd.


ELEGANTE STIJL
Mrs. Lauder was ook sterk betrokken bij het design voor de verpakking van haar producten. Eén van haar vele bijdrages was haar keuze voor het Estée Lauder blauw, waarvan zij geloofde dat dit mooi zou staan in de meeste badkamers en slaapkamers.