Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Electimuss  >  Electimuss Eternal Collection  >  Electimuss London Eternal Collection Trajan Parfum

Electimuss

Electimuss London Eternal Collection Trajan Parfum

In winkelwagen

Bestelnummer: 3032636
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 5060485381914
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
100 ml
Aantal
Onze prijs
185.00
Productinformatie
 Electimuss London Eternal Collection Trajan Parfum

Verken de zijderoute met deze fruitige, aromatische, bloemige amber.

Adem zoete vergezichten van citrusboomgaarden in, doorkruis velden van lavendel en salie, op je tenen door een cederhout en smelt in wat suiker en kruiden. Citroenboomgaarden en zoete geranium doorspekt met steranijs en kruidnagel vermengen zich met een iets donkerdere basis van patchouli, ambergrijs, cederhout en zacht leer.

Deze voortreffelijke geur is olfactorische zonneschijn, veelzijdig, geruststellend, opbeurend en oh zo charmant. Zoals al onze geuren gebruikt het de beste oliën en ingrediënten, dus het heeft een fantastische projectie en een lange levensduur.

INSPIRATIE

TRAJAN was een van de vijf grote keizers. Een man van pioniersgeest en avontuur. Zijn heerschappij zag de grootste uitbreiding van het rijk over de Zijderoute. Zijn heerschappij zag culturele diversiteit, rijkdom, handel, vrede en creativiteit bloeien en de Romeinen verzamelden de beste parfumingrediënten op hun reizen.

Deze geur viert de reis als een olfactorische pelgrimstocht van de Middellandse Zee naar het Oosten. Cederhout met een vleugje Oosterse suiker en kruiden.

GEURNOTEN & INGREDINTEN
CITRUS TOP :
Mandarijn, citroen, bergamot, bloedsinaasappel

AROMATISCH HOUT HART :
Lavendel, salie, saffraan

HOUTIG AMBER BASIS :
Cederhout, eikenmos, ambergrijs