Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Dolce & Gabbana (D&G)  >  The One Woman  >  DOLCE&GABBANA ESSENSE EDP

Dolce & Gabbana (D&G)

DOLCE&GABBANA ESSENSE EDP

In winkelwagen

Bestelnummer: 3011016
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 737052979045
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
65 ml
Aantal
Normale prijs
€ 126.03
Onze prijs
99.56
Productinformatie
Dolce & Gabbana The One Essence is gemaakt voor de ultieme diva. The One Essence is een nieuw statement van vrouwelijkheid en glamour. De sterk geconcentreerde 'essence de parfum' biedt haar de ultieme geur. Een geur van luxe glamour die geraffineerd lang blijft hangen. 

De rijke oriëntaalse geur heeft de opvallende, kenmerkende geur van de madonnalelie die straalt in het hart van de parfum met een tijdloze en voluptueuze vrouwelijkheid. Jasmijn gecombineerd met lelietjes-van-dalen, verrijkt en viert het elegante en krachtige bloemige statement. De parfum-versie is nog krachtiger en kenmerkender en breidt zich uit tijdens het opdrogen. Harsachtige ambernoten en de rijke vanille zorgen voor een aanwezigheid die blijft hangen. Het resultaat is een echt luxe en langdurige glamour-geurervaring. 

De kostbare gouden vloeistof blijft in het midden van de flacon als een druppel pure nectar, omhuld door het haute-parfum glas. De glanzende zwarte metallic dop geeft een extra luxe contrast aan het glanzende gouden doosje.