Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Collistar  >  Nero Sublime  >  Collistar Nero Sublime Sublime Black Precious Serum

Collistar

Collistar Nero Sublime Sublime Black Precious Serum

In winkelwagen

Bestelnummer: 3014303
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8015150246002
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 66.99
Onze prijs
50.24
Productinformatie
Collistar Nero Sublime Sublime Black Precious Serum

Collistar heeft een revolutionair serum ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte kleur die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een activator van een stralende huid en jeugdigheid.
Sublime Black Precious Serum bevat een hightech formule en kostbare ingrediënten voor een ongekende doeltreffendheid. Een echt elixer van licht en jeugdigheid. Dit serum is zo doeltreffend door de ultra technologische formule die kostbare ingrediënten bevat met een krachtige regenererende, herstellende en ontgiftende werking. Dit glanzende en sprankelende serum werkt direct: het gezicht ziet er meteen subliem uit met een onmiddellijk filler effect dat de huid zichtbaar gladstrijkt, rimpels en imperfecties vermindert en een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

De verzorgende werking is snel en buitengewoon te noemen dankzij de actieve ingrediënten: zwarte orchidee-extract beschermt en hydrateert, stamcellen van witte gardenia regenereren en verstevigen, gehydroliseerde zwarte parel verheldert en revitaliseert evenals state-of-the-art collrepair™, een uniek en innovatief complex dat zowel het huidoppervlak als het huidweefsel daaronder duidelijk herstelt en ontgift. De krachtige formule biedt in no time gegarandeerde en uitzonderlijke resultaten die vanaf het eerste gebruik zichtbaar zijn en versterken bij dagelijks gebruik.