Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Collistar  >  Nero Sublime  >  Collistar Nero Sublime Sublime Black Precious Mask

Collistar

Collistar Nero Sublime Sublime Black Precious Mask

In winkelwagen

Bestelnummer: 3014304
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8015150246026
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 48.99
Onze prijs
36.74
Productinformatie
Collistar Nero Sublime Sublime Black Precious Mask

Collistar Research heeft een revolutionair masker ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte kleur die actief is als een activator van een stralende huid en jeugdigheid. Sublime Black Precious Mask bevat een hightech formule en kostbare ingrediënten voor een ongekende doeltreffendheid. Dit volstrekt unieke en ongeëvenaarde masker is gecreëerd op basis van een exclusieve en ultra technologische formule die kostbare ingrediënten bevat met een krachtige regenererende, herstellende en ontgiftende werking, gecombineerd met zwarte klei en bamboe houtskool met specifieke purifiërende en absorberende eigenschappen. Dit rijke en romige masker werkt direct en heeft een tweevoudige werking.

Werking:
1.Het zuivert en ontgift de huid: verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen uit de poriën, die anders de zuurstoftoevoer verhinderen en het huidvernieuwingsproces belemmeren.
2.Het gezicht ziet er subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.