Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Collistar  >  Collistar Lichaamsproducten  >  Collistar Anticellulite Cryo Gel Lichaamsverzorging

Collistar

Collistar Anticellulite Cryo Gel Lichaamsverzorging

In winkelwagen

Bestelnummer: 3013017
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 8015150250634
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
400 ml
Aantal
Normale prijs
€ 58.99
Onze prijs
44.24
Productinformatie
Collistar Anticellulite Cryo Gel Lichaamsverzorging

Het onderzoeksteam van Collistar heeft aromatherapie en cryotherapie samengebracht om de zichtbare gevolgen van cellulitis te bestrijden. Deze revolutionaire gel combineert de aromatherapeutische eigenschappen van zeer zuivere essentiële oliën met de doeltreffendheid van een formule die zijn tijd ver vooruit is, versterkt door de werking van kou, dat de microcirculatie stimuleert en de werking van de toegepaste actieve ingrediënten bevordert.

Naast het bestrijden van de sinaasappelhuid garandeert het product een onmiddellijk liftend effect dankzij de exfoliërende werking van een melange van plantaardige alfa hydroxizuren die de huid polijsten en daardoor glad, veerkrachtig en fluweelzacht maken. Anticellulite Cryo-Gel geeft een zeer aangenaam gevoel en werkt diep in de huid door. De anti-cellulitis gel kan snel worden aangebracht en wordt direct geabsorbeerd en “lift” het huidoppervlak met een onmiddellijk verstevigend effect.