Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Collistar  >  Lijn voor een perfecte lichaam  >  COLLISTAR SET PURE ACTIVES ANTICELLULITE SLIMMING NIGHT

Collistar

COLLISTAR SET PURE ACTIVES ANTICELLULITE SLIMMING NIGHT

In winkelwagen

Bestelnummer: 3012953
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8015150252461
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 39.50
Onze prijs
31.60
Productinformatie
Deze lichaamsverzorgingsset van Collistar bevat één Anticellulite Capsules met 14 stuks + GRATIS Night Anticellulite Slimming Superconcentrate 75ml.

Anticellulite Capsules
Pure Actives Anticellulite Capsules, die de vetverbrandende eigenschappen uit cafeïne combineert met de vochtafvoerende capaciteit van escine voor een shock behandeling tegen de zichtbare gevolgen van cellulitis. De monodosis capsules zijn ontwikkeld met behulp van de meest geavanceerde technologieën en bevatten de optimale dosering aan cafeïne en escine in hun zuiverste vorm, zonder water en conserveermiddelen. De serum capsules blijven intact tot het moment van gebruik.
Na gebruik van de capsules voelt de huid onmiddellijk zachter en gladder. Al na een aantal applicaties vermindert het onaantrekkelijke sinaasappelhuideffect. Bij regelmatig gebruik bereikt u de beste resultaten: dag na dag oogt de huid veerkrachtiger en gladder, de huidzones met ‘sinaasappel’ effect vervagen en de zichtbare gevolgen van cellulitis verminderen geleidelijk.
De verpakking bevat 14 capsules. Night Anticellulite Slimming Superconcentrate
Night Anticellulite Slimming Superconcentrate van Collistar is de nachtbehandeling tegen cellulite. Een speciaal en innovatief product met tweevoudig effect: afslankend en cellulite bestrijdend.
Dit ambitieuze doel kan worden bereikt dankzij een uniek complex van revolutionaire actieve ingrediënten. Night Anticellulite Slimming Superconcentrate van Collistar bevat het exclusieve cell-nocturne system® dat handig gebruik maakt van het nachtelijke bioritme van het huidweefsel. 
Andere producten van deze merklijn :