Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Collistar  >  Lijn voor een perfecte lichaam  >  COLLISTAR LIFTING ANTI-AGE LIFTING BODY CREAM

Collistar

COLLISTAR LIFTING ANTI-AGE LIFTING BODY CREAM

In winkelwagen

Bestelnummer: 3012921
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8015150251174
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
400 ml
Aantal
Normale prijs
€ 57.49
Onze prijs
43.12
Productinformatie
Wil je de veroudering van je huid op een effectieve en efficiënte manier tegengaan? Dan is de Anti-Age Lifting bodycrème van Collistar de juiste. Deze innovatie van Collistar zorgt er namelijk op een actieve manier op vier gebieden voor dat je lichaam die jonge uitstraling weer krijgt met een gladde en compacte huid als resultaat. Ten eerste wordt bij het gebruik van deze Anti-Age Lifting bodycrème de compactheid van je huid verbeterd, wat ervoor zorgt dat de huid hersteld wordt en jong houdt. Daarnaast wordt het lichaam glad gestreken met een direct én duurzaam liftend effect. Het resultaat van drie bestanddelen is een stralende huid die jonger oogt en tenslotte wordt de huid ook nog eens gevoed en gehydrateerd. Je zult direct merken dat je huid zacht, elastisch en soepel wordt.

Gebruikswijze
Breng deze Collistar Anti-Age Lifting bodycrème gelijkmatig aan op de huid van je lichaam, nadat je je lichaam grondig gereinigd hebt. Het beste resultaat krijg je, nadat je huid licht gemasseerd is. Dit bevordert de opname van de bodycrème door de huid.