Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Collistar  >  Collistar gezicht  >  Collistar Siero Unico Serum

Collistar

Collistar Siero Unico Serum

In winkelwagen

Bestelnummer: 3027875
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8015150247122
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
15 ml
Aantal
Normale prijs
€ 29.50
Onze prijs
22.12
Productinformatie
Collistar Siero Unico Serum
Een krachtig en absoluut uniek serum dat de huid, als een waardevol supplement, de nodige energie geeft om zich te herstellen en het herstelproces van de huid te activeert door de energiestofwisseling van de cellen te verbeteren.

De unieke textuur is een revolutionaire infusie van actieve bestanddelen geconcentreerd in een hydraterend serum met microbolletjes vitamine E- met een antioxidante en regenererende werking. De unieke formule bevat een uiterst efficiënte en gloednieuwe substantie die de huid een jeugdige uitstraling geeft. Het serum bevat de exclusieve combinatie van twee Ginseng-extracten, die de huid niet alleen een krachtige energieboost geven maar de huidcellen ook beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, inclusief schade door blauw licht.

Een kostbaar Hibiscus-extract bevordert het herstellende vermogen van de huid door de intercellulaire communicatie te verbeteren en de natuurlijke afweermechanismen van de huid te stimuleren. Het in de formule aanwezige hyaluronzuur zorgt voor een optimale hydratatie en versterkt de huidbarrière.

Een ware universele behandeling: het hele jaar door van essentieel belang, onmisbaar op elke leeftijd, geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid.
 
Andere producten van deze merklijn :