Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Clinique  >  Superdefense  >  Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer Combi tot Vette Huid

Clinique

Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer Combi tot Vette Huid

In winkelwagen

Bestelnummer: 3002955
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 20714548735
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 56.50
Onze prijs
42.38
Productinformatie
Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer van Clinique is samengesteld op basis van geavanceerde technologie om de huid effectief te beschermen tegen de eerste verschijnselen van huidveroudering en toekomstige beschadiging te voorkomen.

Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer werkt op meerdere fronten tegelijkertijd: het hydrateert, beschermt én herstelt de huid de hele dag lang, en elke dag opnieuw.

Deze nieuwe moisturizer voor dagelijks gebruik hydrateert de huid 24 uur lang. Dit versterkt en ondersteunt de vochtbarrière, zodat de huid beter bestand is tegen agressieve omgevingsinvloeden.
Aan Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer is een cocktail van antioxidanten en een zonnefilter toegevoegd, zodat de huid ook elke dag goed beschermd is tegen het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer heeft een ongekend lichte, zijdeachtige textuur die snel wordt opgenomen en de huid direct fris doet aanvoelen.

Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer is verkrijgbaar in twee formules, afgestemd op de huidtype: voor de zeer droge tot droog/gecombineerde huid en de gecombineerde/vette huid.
De dagcrème zorgt voor een zachte, heerlijk gladde en beschermde huid.