Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Clarins  >  Lichaamsverzorging  >  Clarins Super Restorative Balm For abdomen and waist

Clarins

Clarins Super Restorative Balm For abdomen and waist


Bestelnummer: 3038527
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct leverbaar
Barcode: 3666057108594
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
200 ml
Aantal
Normale prijs
€ 84.50
Onze prijs
63.38
Productinformatie

Clarins Super Restorative Balm For abdomen and waist

De balsem die vormend werkt en de zones die geneigd zijn te verslappen herdefinieert, vooral bij vrouwen van 50 jaar en ouder

Deze balsem richt zich op verslapping en helpt de buik en taille opnieuw vorm te geven voor een harmonieus figuur. Omdat het lichaam van vrouwen na hun 50e verandert, hebben zij een aangepaste crème nodig. Het extract van biologisch cryptomeria, actief bestanddeel dat voortkomt uit gemmotherapie, heeft zijn effectiviteit aangetoond op een anti-lipogenetische werking gericht op de opslag en herverdeling van vetten. Het helpt het enzym 11ß-HSD1 te verminderen, het eiwit dat verantwoordelijk is voor de opslag in de buik, na de menopauze. Formule bestaat uit 94% natuurlijke ingrediënten.

Geherdefinieerde,
verfijnde en strakkere taille.
Verstevigd figuur.
Intens gehydrateerde, soepele en stevige huid

et extract van biologisch cryptomeria wordt verkregen uit de knoppen van de Japanse ceder. Deze knoppen bevatten alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen waardoor de plant kan groeien en zich kan verjongen. De ware essentie van de natuur geconcentreerd in Super Restorative Balm For abdomen and waist.
 

Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.


Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.