Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Clarins  >  Huidverzorging  >  Clarins Hydra Essentiel Matte gel HA2

Clarins

Clarins Hydra Essentiel Matte gel HA2


Bestelnummer: 3036318
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3666057098031
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
75 ml
Aantal
Normale prijs
€ 55.00
Onze prijs
41.25
Productinformatie
 Hydra-Essentiel [HA²] Matte gel

Deze gel verrijkt met hyaluronzuur, extract van biologische kalanchoë en biologisch wilgenroosje heeft een matterend effect en zal de huid tegelijk ook intens hydrateren en voller maken. Aan de basis van de formule bevindt zich het Hyaluronic Power Complex dat is ontwikkeld door de laboratoria van Clarins om het hydratatievermogen van de huid te stimuleren en haar vochtreserves op peil te houden. De frisse, matterende textuur versmelt onmiddellijk met de huid en zorgt ervoor dat ze er vol en stralend uitziet en comfortabel aanvoelt

Hyaluronic Power Complex
De laboratoria van Clarins hebben voor het eerst het extract van biologische kalanchoë gecombineerd met een exclusief duo van hyaluronzuren [HA2] met een laag en hoog moleculair gewicht, voor een drievoudige werking met een hydraterend en volumegevend effect.
Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.


Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.