Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Clarins  >  Huidverzorging  >  Clarins Baume Anti-Rides Multi-Regénérante Contour des Yeux

Clarins

Clarins Baume Anti-Rides Multi-Regénérante Contour des Yeux

Pre Order Now!

Bestelnummer: 66814
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Binnenkort Voorradig
Barcode: 3380811088105
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
15 ml
Aantal
Normale prijs
€ 57.50
Onze prijs
43.12
Productinformatie
Clarins Baume Anti-Rides Multi-Regénérante Contour des Yeux

De anti-aging oogcrème van Clarins versterkt de oogcontour en geeft uw huid jeugdige stevigheid. Gladdere rimpeltjes, stevigere en vitalere huid, de oogopslag blijft expressief, zonder vermoeidheidsverschijnselen. Een verleidelijke oogopslag als nooit te voren!
Geschikt voor alle huidtypes. 
Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.


Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.Andere producten van deze merklijn :