Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Clarins  >  Double serum  >  Clarins Double Serum Eye

Clarins

Clarins Double Serum Eye


Bestelnummer: 3030909
Gratis verzending vanaf € 50,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3380810463170
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
20 ml
Aantal
Normale prijs
€ 86.50
Onze prijs
69.20
Productinformatie
Clarins Double Serum Eye

De bijzonder kwetsbare zone rond de ogen is één van de belangrijkste schoonheidsproblemen van vrouwen. Maak kennis met Double Serum Eye: de complete anti-ageing oogverzorging met een textuur die perfect is afgestemd op de oogcontour. De stralende oogopslag ziet er onmiddellijk jong en levendig uit.
De dubbele anti-ageing formule voor de oogcontour vertoont een perfecte bio-affiniteit met de huid rond de ogen en put haar kracht uit een groot rijkdom aan planten (13 plantenextracten, waaronder het krachtige duo van fluitenkruid en kurkumaextract).
Een compleet serum met 96% aan natuurlijke ingrediënten, dat instaat voor een zichtbare vermindering van de tekenen van huidveroudering: Strijkt rimpels glad, vermindert wallen en kringen en verstevigt de huid van de oogcontour.
De oogopslag ziet er meteen stralender en jeugdiger uit.

Het complete anti-ageing duo:
Double Serum + Double Serum Eye
Onze anti-ageing routine
De gedroomde anti-ageing routine die binnenkort onmisbaar is in de schoonheidsroutine van iedere vrouw: gemakkelijk, verslavend en bijzonder doeltreffend. Breng elke ochtend eerst Double Serum Eye aan op de oogcontour en vervolgens Double Serum op het hele gezicht.
Voor een stralende oogopslag
Een complete formule met krachtige actieve bestanddelen afkomstig uit Double Serum en verrijkt met onder andere kurkuma. Gecombineerd met het extract van biologisch fluitenkruid staat het in voor een dubbele en aanvullende werking op de 5 vitale functies van de huid van de oogcontour, belangrijk voor een jeugdige oogopslag.
Over Clarins

 

Clarins Paris merklogo

Geïnspireerd door de wetenschap van de natuur en toegewijd aan de bescherming van de planeet.


Dankzij Clarins zijn vrouwen ervan verzekerd, uit een zeer groot assortiment van producten, een beauty routine te kunnen kiezen die het beste bij hen past.
Omdat iedere huid anders is, biedt Clarins alle mogelijke combinaties van texturen, afhankelijk van jouw leeftijd, huidtype, wensen of simpelweg het seizoen.


Op 15 maart 1954 richt Jacques Courtin-Clarins aan de rue Tronchet te Parijs het eerste Clarins Instituut op met de volgende vernieuwende visie:
schoonheid, welbevinden en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Een gedurfde holistische visie die als eerste door hem werd uitgedragen en toegepast.
Op de covers van de bladen, tonen sterren hun silhouet.
Het is de tijd van de bevrijding van lichaam en geest.
Een revolutie die Jacques Courtin-Clarins zal leiden door aan alle vrouwen te verklaren: “Ja, jullie zijn mooi! ”


Wanneer ze bij Clarins de keuze hebben tussen een synthetisch product met dezelfde doeltreffendheid als een plantaardig product,
kiezen ze voor plantaardige producten. Dit is een onschendbare regel die de wetenschappers van Clarins altijd in acht houden bij hun cosmetische innovaties.


De formules van Clarins bevatten meer dan 250 plantaardige ingrediënten.
Al deze ingrediënten worden onder strenge voorwaarden geselecteerd op basis van hun prestaties
en met elkaar gecombineerd in de voor hen optimale concentratie, om de schoonheid van iedere vrouw te benadrukken.
Alle ingrediënten worden gekweekt met het grootste respect voor het milieu, om de biodiversiteit van onze planeet te beschermen.