Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Clarins  >  Huidverzorging  >  Clarins Mission Perfection Serum

Clarins

Clarins Mission Perfection Serum


Bestelnummer: 3009128
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3380810006681
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 73.00
Onze prijs
54.75
Productinformatie
Clarins Mission Perfection serum is een corrigerend serum tegen donkere vlekken en voor een stralende, egale huid! Het bestrijdt pigmentstoringen en geeft een heel mooie lichtreflectie, zonder de natuurlijke huidskleur te veranderen.  

Voor wie?
Vrouwen tot 50 jaar (ongeacht hun huidtype of huidskleur) die op zoek zijn naar HET product tegen donkere vlekken, of vlekjes die ontstaan zijn door acne, en hun teint willen stimuleren voor meer uitstraling.
Vrouwen die op zoek zijn naar een product om gericht een donkere plek te corrigeren, zonder dat het de natuurlijke huidskleur aantast/lichter maakt.
Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.


Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.Andere producten van deze merklijn :