Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Carolina Herrera  >  212 Woman  >  Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légère

Carolina Herrera

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légère

In winkelwagen

Bestelnummer: 3027725
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8411061907559
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
80 ml
Aantal
Normale prijs
€ 127.05
Onze prijs
95.29
Productinformatie
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum Légère

Good Girl Eau de Parfum Légère van Carolina Herrera is een frissere, gedurfde evolutie van de iconische damesgeur Good Girl. Een glamoureus symbool van vrouwelijke empowerment, het parfum Good Girl Eau de Parfum Légère omarmt je goede kant -en je slechte- in een stralende en gesofisticeerde bloemige geur.

WAAROM 1 ROL KIEZEN WANNEER JE ZE ALLEMAAL KAN SPELEN?
Carolina Herrera vertegenwoordigt met haar nieuwe damesgeur Good Girl Eau de Parfum Légère sterke vrouwen en hun ‘alegria de vivir’. Good Girl Eau de Parfum Légère herinterpreteert de essentie van de moderne femme fatale met een bloemig parfum. Lichter en zachter dan de orginele damesgeur, Good Girl Eau de Parfum Légère gebruikt de vorstelijke jasmijn sambac imperial, en een meer geraffineerde tonka omhult door crèmige houtgeuren en het sensuele fluwelen aroma van Dulce de Leche.

VAN ’S OCHTENDS TOT ‘S AVONDS IN EEN GOOD GIRL HAAR SCHOENEN
Het iconische symbool van een ‘femme fatale’ is opnieuw uitgevonden, we behouden de haute-couture gouden stiletto hak van Good Girl en versterken het met een nieuwe nog meer verleidende persoonlijkheid. De zwart gelakte flacon evolueert van een doorzichtige, transparante basis naar een nachtblauwe kroon, de transitie van dag naar nacht – en van Good naar Bad.

VROUWEN DIE ZICH GEDRAGEN MAKEN BIJNA NOOIT GESCHIEDENIS
Krachtig, speels en een dame op het randje, Good Girl van Carolina Herrera is nooit bang om zichzelf te zijn. Steeds daagt ze de verwachtingen uit van iedereen die ze ontmoet. Haar magnetische sensualiteit betovert zowel mannen als vrouwen, ze weet precies wanneer ze haar ware zelf moet onthullen; goed en slecht. #GoodToBeBad