Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Biotherm  >  Homme  >  Biotherm Homme Basic Line Cleanser

Biotherm

Biotherm Homme Basic Line Cleanser

In winkelwagen

Bestelnummer: 3032763
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 3614273475815
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
125 ml
Aantal
Normale prijs
€ 24.30
Onze prijs
18.23
Productinformatie
Biotherm Homme Basic Line Cleanser 

Waarom is Biotherm Homme Basics Line Cleanser Gezichtsreiniger uniek?
Deze frisse gezichtsreiniging voor mannen garandeert een efficiënte reiniging voor een egalere, frisse huid die perfect voorbereid is op het scheren. Geschikt voor elk huidtype.

RESULTATEN
Deze frisse gel garandeert een efficiënte reiniging voor een beter getonede, frisse huid die perfect voorbereid is op het scheren.

Versterkt door de biowetenschap & trouw aan onze BLUE BEAUTY COMMITMENTS:
De vermindering van het gebruik van nieuw plastic staat centraal in de missie van Biotherm. Bij Biotherm Homme zet onze biowetenschappelijke expertise zich in voor veilige, krachtige, duurzamere & natuurlijkere huidverzorging, aangepast aan de mannenhuid.

Dankzij het gebruik van vooruitstrevende technologieën & premium texturen, verrijken we elke persoonlijke verzorging met de unieke eigenschappen van zorgvuldig gewonnen ingrediënten uit het water, zoals de probiotische fractie van Life Plankton™. Biotherm producten zijn duurzamer omdat de gewonnen ingrediënten eenmalig aan de natuur worden onttrokken en daarna eindeloos gereproduceerd in het lab. Met duurzamere formules en het gebruik van minder plastic, zet Biotherm zich in voor een beter behoud van de oceanen.