Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Bergman Beauty Care  >  Clinics@Home  >  Bergman Injectables @ Home

Bergman Beauty Care

Bergman Injectables @ Home

In winkelwagen

Bestelnummer: 66397
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 8717775706755
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 140.00
Onze prijs
112.00
Productinformatie

Injectables @ Home is een intensieve kuur tegen zichtbare tekenen van huidveroudering.

Intensieve kuur tegen zichtbare tekenen van huidverouderingen die direct lijnen en rimpels vult. Verzacht rimpels en expressielijnen op de langere termijn. Helpt de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en maakt de huid satijnzacht.

Gebruiksadvies:
Elek ochtend en avond direct op de fijne lintjes en rimpeltjes aanbrengen.

Over Bergman Beauty Care
Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. De vertaling van de medische expertise van de specialisten van Bergman Clinics naar resultaatgerichte cosmeceuticals is de belangrijkste kernwaarde van Bergman Beauty Care. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor het samenstellen van een doeltreffend dagelijks verzorgingsprogramma.

Het assortiment bestaat uit vier productlijnen: Clinics@home, Cleansing Care, Skin Care en Body Care.

Het doel van Bergman Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie met een stralende en jeugdige uitstraling. Bergman Beauty Care is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt, aangevuld met hoogwaardige actieve ingrediënten. De Bergman Beauty Care-formules zorgen voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Verzorging met Bergman Beauty Care betekent betaalbare luxe met een zichtbaar resultaat.

Beta Glucan

Beta Glucan is hét key-ingrediënt van de Bergman-producten en staat bekend om de herstellende eigenschappen. Alleen de meest effectieve moleculen worden gebruikt.

 De resultaten van Beta Glucan:

- Helpt het huidverouderingsproces te vertragen

- Helpt het vochtgehalte te behouden

- Ondersteunt het natuurlijk herstelproces van de huid

De Bergman-formules zijn een combinatie van Beta Glucan met aanvullende hoogwaardige, actieve ingrediënten. De zijdezachte texturen bieden celvernieuwende voordelen om huidveroudering te vertragen, de huid te beschermen tegen interne en externe factoren en te zorgen voor een optimale huidconditie.

Resultaat van Bergman Beauty Care: Van een gemiddelde huidconditie naar een onberispelijk stralende huid met een jeugdige uitstraling.