Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Bergman Beauty Care  >  Cleansing Care  >  Bergman Sparkling Clean Verfrissende Face Wash

Bergman Beauty Care

Bergman Sparkling Clean Verfrissende Face Wash

In winkelwagen

Bestelnummer: 66367
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd Niet voorradig
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8717775700050
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
200 ml
Aantal
Normale prijs
€ 39.50
Onze prijs
29.62
Productinformatie

Bergman Sparkling Clean Verfrissende Face Wash

Deze verfrissende en transparante gel verandert in een romig schuim. Het reinigt onzuiverheden en make-up, het is uitermate geschikt voor de jonge huid en voor mannen. Na gebruik voelt de huid fris, zacht en gehydrateerd aan.

Gebruiksadvies
Elke ochtend en avond een kleine hoeveelheid  in de palm van de handen mengen met lauw water en laten op schuimen. Vervolgens de reinigingsgel op gezicht en hals inmasseren. Als laatste stap afspoelen met water.

Over Bergman Beauty Care
Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. De vertaling van de medische expertise van de specialisten van Bergman Clinics naar resultaatgerichte cosmeceuticals is de belangrijkste kernwaarde van Bergman Beauty Care. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor het samenstellen van een doeltreffend dagelijks verzorgingsprogramma.

Het assortiment bestaat uit vier productlijnen: Clinics@home, Cleansing Care, Skin Care en Body Care.

Het doel van Bergman Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie met een stralende en jeugdige uitstraling. Bergman Beauty Care is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt, aangevuld met hoogwaardige actieve ingrediënten. De Bergman Beauty Care-formules zorgen voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Verzorging met Bergman Beauty Care betekent betaalbare luxe met een zichtbaar resultaat.

Beta Glucan

Beta Glucan is hét key-ingrediënt van de Bergman-producten en staat bekend om de herstellende eigenschappen. Alleen de meest effectieve moleculen worden gebruikt.

 De resultaten van Beta Glucan:

- Helpt het huidverouderingsproces te vertragen

- Helpt het vochtgehalte te behouden

- Ondersteunt het natuurlijk herstelproces van de huid

De Bergman-formules zijn een combinatie van Beta Glucan met aanvullende hoogwaardige, actieve ingrediënten. De zijdezachte texturen bieden celvernieuwende voordelen om huidveroudering te vertragen, de huid te beschermen tegen interne en externe factoren en te zorgen voor een optimale huidconditie.

Resultaat van Bergman Beauty Care: Van een gemiddelde huidconditie naar een onberispelijk stralende huid met een jeugdige uitstraling.