Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Bergman Beauty Care  >  Cleansing Care  >  Bergman Clean Comfort Ultramilde Reinigingsmilk

Bergman Beauty Care

Bergman Clean Comfort Ultramilde Reinigingsmilk

In winkelwagen

Bestelnummer: 66363
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Beperkt Voorradig
Barcode: 8717775704522
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
500 ml
Aantal
Normale prijs
€ 62.65
Onze prijs
46.99
Productinformatie
Bergman Clean Comfort Ultramilde Reinigingsmilk

Deze ultramilde reinigingsmilk reinigt de huid op milde wijze, verwijdert make-up en heeft een verzorgende en kalmerende werking

Gebruiksadvies
elke ochtend en avond een kleine hoeveelheid met de vingertoppen aanbrengen op gezicht en hals en met ronddraaiende bewegingen de milk laten emulgeren. Verwijderen met vochtige wateenschijfjes.
Over Bergman Beauty Care
Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. De vertaling van de medische expertise van de specialisten van Bergman Clinics naar resultaatgerichte cosmeceuticals is de belangrijkste kernwaarde van Bergman Beauty Care. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor het samenstellen van een doeltreffend dagelijks verzorgingsprogramma.

Het assortiment bestaat uit vier productlijnen: Clinics@home, Cleansing Care, Skin Care en Body Care.

Het doel van Bergman Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie met een stralende en jeugdige uitstraling. Bergman Beauty Care is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt, aangevuld met hoogwaardige actieve ingrediënten. De Bergman Beauty Care-formules zorgen voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Verzorging met Bergman Beauty Care betekent betaalbare luxe met een zichtbaar resultaat.

Beta Glucan

Beta Glucan is hét key-ingrediënt van de Bergman-producten en staat bekend om de herstellende eigenschappen. Alleen de meest effectieve moleculen worden gebruikt.

 De resultaten van Beta Glucan:

- Helpt het huidverouderingsproces te vertragen

- Helpt het vochtgehalte te behouden

- Ondersteunt het natuurlijk herstelproces van de huid

De Bergman-formules zijn een combinatie van Beta Glucan met aanvullende hoogwaardige, actieve ingrediënten. De zijdezachte texturen bieden celvernieuwende voordelen om huidveroudering te vertragen, de huid te beschermen tegen interne en externe factoren en te zorgen voor een optimale huidconditie.

Resultaat van Bergman Beauty Care: Van een gemiddelde huidconditie naar een onberispelijk stralende huid met een jeugdige uitstraling.