Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Amouage  >  Amouage  >  AMOUAGE DIA LADY EDP

Amouage

AMOUAGE DIA LADY EDP

In winkelwagen

Bestelnummer: 3014865
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 701666300083
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 325.00
Onze prijs
243.75
Productinformatie
Amouage Dia Woman Eau de Parfum

Amouage is een internationaal luxe geurbedrijf met geloofwaardige, langdurige en innovatieve geuren die een eerbetoon zijn aan de kunst van het maken van fijne geuren.

Amouage werd meer dan 30 jaar geleden opgericht en weerspiegelt het erfgoed van de parfumerie. De geuren zijn een genot voor de zintuigen. Het bedrijf staat bekend om zijn fijn bewerkte geuren.

Een verfijnde en levendige floriental geur met topnoten van Vijg, Cyclamen, Salie, Bergamot, Dragon en Viooltjesbladeren, die leidt naar een hart van Bush Peach Blossom, Rose Oil, Orange Flower, Orris en Peony, eindigend met een basis van White Musk, Frankincense, Vanille, Heliotroop, Cederhout, Gaiac Wood en Sandelhout. 
Over Amouage 

                                                                           
    
 Amouage – een koninklijk geschenk.

Het luxueuze parfumhuis Amouage werd geboren uit de wonderlijke tradities en het rijke erfgoed van het Sultanaat Oman en vindt haar inspiratie in de culturen van de wereld. De pracht en elegantie van haar geurcreaties echoën het unieke onderscheidende geurakkoord dat in alle parfums aanwezig is: een signatuur dat vervaardigd wordt uit de meest verfijnde ingrediënten van de hoogste kwaliteit en dat grenst aan de kunst.