Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Alka  >  Alka  >  ALKA ONTZUREN GREENS 10 ST

Alka

ALKA ONTZUREN GREENS 10 ST

In winkelwagen

Bestelnummer: 3013028
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8718546784125
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
10 stuks
Aantal
Onze prijs
14.95
Productinformatie
Alka® Greens, uw dagelijkse complete aanvulling!
Bij verzuring is er een tekort aan basische voedingsstoffen die het ontzurende tegenwicht moet bieden aan de ophoping van zure afvalstoffen. Door het tekort aan basische voedingsstoffen rooft het lichaam allerlei basische mineralen uit de het lichaam (botten, huid, tanden, haarbodem, nagels, etc.) om restzuren te neutraliseren. De consumptie van groente, fruit en bladgroenrijke kiemen is van essentieel belang om de voorraad basische voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen in het lichaam op peil te houden. Het dagelijks eten van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen moet het lichaam licht basisch houden en levert de lichaamscellen een schat aan energie. Maar tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel  in ons voedingspatroon in rap tempo toeneemt. Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot verdere verschraling van de broodnodige nutriënten in onze voeding.
Alka® Greens is een uitgebreid hoogwaardig voedingssupplement, dat uw lichaam dagelijks voedt met een weldadige hoeveelheid essentiële voedingstoffen. Alka® Greens bevat natuurlijke extracten van een grote variëteit groentes, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur.
Alka® Greens maakt uw huidige vitamine- en mineralensupplementen overbodig en ondersteunt een gezonde zuurbalans. Begin de dag met een portie en verzeker uw lichaam van al de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven. Het allerbeste voor uw lichaam!
100% natuurlijke hoogwaardige voedingsextracten en orthomoleculaire voedingsstoffen
“Superfood” vol basische mineralen, zoals zink voor een optimale ontzurende werking
Rijk aan vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B7, Foliumzuur, B12 en C
Goede ondersteuning van gewrichten, darmen en hersenen
De combinatie van bouwstoffen, vezels, enzymencomplex en probiotica zorgen voor een goede ondersteuning van het spijsverteringsstelsel en afweersysteem
Geschikt voor vegetariërs, veganisten en diabetici, licht gezoet met Stevia!
1 portie Alka® Greens bevat een hoeveelheid antioxidanten die ruim gelijk is aan 5 porties verse groenten en fruit
Bevat geen tarwe, rogge, mais, zuivel of rijst
Bevat geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten
Bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen
Hygiënisch en efficiënt in gebruik door losse stick-verpakkingen van 10gram
Beschikbaar in 30 of 10 stick-verpakking!