Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Alessandro  >  Striplac  >  Alessandro StripLac 137 Baby Pink Led Nagellak

Alessandro

Alessandro StripLac 137 Baby Pink Led Nagellak

In winkelwagen

Bestelnummer: 67151
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 4025087783376
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
8 ml
Aantal
Onze prijs
17.95
Productinformatie

Alessandro StripLac Baby Pink


Een revolutionaire gellak voor thuisgebruik die tot 10 dagen blijft zitten,
waarmee consumenten thuis een saloneffect kunnen creëren.


 

Over Striplac

Bij de wereldwijd unieke nagellak, die zich tot 10 dagen houdt zonder te splijten en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt gewoon losgetrokken, wanneer de kleur gewisseld moet worden.

Na elk laagje lak kunnen de nagels gedroogd worden door deze onder de led-lamp te houden. Als resultaat worden glanzende, mooi gelakte nagels beloofd die tegen een stootje kunnen. Nagellak die niet afbladert, geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt gewoon losgetrokken wanneer de kleur verwiseld moet worden. Toch is Striplac een nagellak en geen folie! En eenmaal losgetrokken is de natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd!


Overzicht van de voordelen:

1. Snel Peel-Off verwijderen
2. Zonder Aceton/Remover/Oplosmiddel
3. Houdt zich tot 10 dagen
4. 60 seconden uitharden onder LED - geen droogtijd
5. Hoogglans tot op de laatste dag
6. Krasbestendig, zonder af te bladeren
7. Beschermt en verstevigt de natuurlijke nagel
8. Eenvoudig aanbrengen

De artikelen uit het starterspakket kunnen uiteraard ook los besteld worden, evenals de vele kleuren die beschikbaar zijn. De Striplac is beschikbaar in 24 trendy lakkleuren.


Vrouwen die tot nu toe gewone nagellak gebruiken en ontevreden zijn over de onhandige droogtijd of zich ergeren aan het snel afbladeren zullen enthousiast zijn over Striplac.
Want Striplac is de beste lak ooit


Voorbereiding


Striplac Voorbereiding

Stap 2


Stap 2 Striplac


Stap 4

Striplac Stap 4

Stap 6

Stap 6 Striplac
Stap 1


Stap 2 Basis

Stap 3

Stap 3 Striplac


Stap 5

Stap 5 StripLac


Verwijderen

Verwijderen van Striplac


 Over Striplac


Welkom bij de lakrevolutie van het jaar!

Bij de wereldwijd unieke nagellak, die veel langer houdt dan doorsnee lak, die niet afbladert en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt gewoon losgetrokken, wanneer de kleur verwisseld moet worden. Toch is Striplac een nagellak en geen folie! En: eenmaal losgetrokken, is de natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. Wat zich als lakwonder voor lijkt te doen, is een baanbrekende technologie van alessandro International. Ontdek de spannendste uitvinding sinds het bestaan van nagellak. Hoor bij de eersten die Striplac aanbieden en verkopen. 

Starterskit
De Starter Kit bevat alle belangrijke producten die uw klant nodig heeft om de nagels perfect te kunnen lakken met Striplac. Klein en compact, deze set past in elke badkamer en is ook onderweg een handige begeleider, omdat geen oplosmiddel nodig is. Eenmaal voorzien van een Starter Kit, kan men verdere lakkleuren en producten uit het Striplac-aanbod daaraan toevoegen. U zult uw klant vaker zien dan u zich kunt voorstellen. Met Striplac raakt men namelijk zowat ‚verslaafd‘ aan gelakte nagels. Bovendien: De aantrekkelijke nagelstyling maakt ook anderen nieuwsgierig. Dat betekent voor u en uw studio vele potentiële nieuwe klanten!


Stiplac Kleuren
Van de meest actuele roodnuances tot de Nude-tinten van vandaag de dag. Passend bij iedere look en elke stemming. Het bijzondere daarbij: Striplac laat zich door zijn romige consistentie heerlijk eenvoudig aanbrengen. Dat is dus het perfecte lakken, ook voor beginners.


Stiplac toebehoren
Wij bieden u aanvullende nagellaktoebehoren, waarmee uw nageldesign nog eenvoudiger lukt.

Alessandro